Home » alt obiectiv » Fisa sintetica pe platitor

Fisa sintetica pe platitor

Mi-a venit ideea acestui proiect cand am vazut prima data o Fisa Sintetica primita de la ANAF – un fisier pdf cu peste doua sute de pagini din care nu intelegeai mai nimic.
Cu intermitente am facut cate ceva la el dar nu am ajuns inca la o finalitate. In principiu serviciul pe care vreau sa il ofer este functional dar am nevoie de feedback pentru a putea trata toate cazurile si a descoperi eventualele bug-uri. Ma angajez ca intr-o saptamana, adica pana la 1 martie site-ul sa fie complet functional. In aceasta perioada ofer gratuit serviciile in schimbul feedback-ului. Pe site-ul fisa-sintetica.ro se poate incarca fisa primita de la ANAF si se poate transforma in ceva inteligibil, in primul rand intr-un format EXCEL care poate fi prelucrat. M-as bucura sa nu intampinati nici o dificultate dar daca se va intampla, va rog sa ma anuntati. Daca nu sunteti de specialitate, cu siguranta aveti prieteni economisti, contabili, finantisti. Transmite-ti-le aceasta informatie, cu siguranta le va fi de folos. Multumesc!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One Response so far.

 1. Oana spune:

  Buna Gabriel,

  Sunt de profesie consultant fiscal si proiectul tau mi se pare foarte interesant. As dori sa discutam mai multe detalii/feedback despre fisa-sintetica.ro.

  Multumesc,
  Oana
  oana_bararu@yahoo.com
  0743754703

Lasă un răspuns

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify GooglePlus Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for GooglePlus Login to work